Alla inlägg under maj 2011

Av Becky - 10 maj 2011 16:30


Älskar denna låt och älskar hans röst!! :) <33




Av Becky - 9 maj 2011 14:58

Jag vakna vid 8.50 i morse men låg kvar i sängen typ 10 minuter innan jag gick upp och käkade lite frukost, ville sova längre men visste att jag inte kunde det!

efter 9 någon gång så gick jag o mamma till bussen för att åka ner på stan.

 

Väl nere på stan gick vi först o lämnade mammas papper åt en person och sen gick vi till mitt möte som jag hade kl 11. mötet gick jätte bra, och jag sa det jag kom för att säga, och hon sa vad hon hade att säga, och vi planerade en massa, o pratade en massa, så det enda jag kan göra nu är att vänta på att hon ska prata med programchefen för barn och fritids programmet på katedral skolan ( = en gymnasiskola här i uppsala).

Och har jag tur så kan jag börja om andra året eller tredje året i höst, hoppas på det iaf! :D

 

Fick mitt betyg från första och andra året på gymnasiet, trodde det skulle vara en massa IG på det, men till min glädje så hade jag bara 3 IG och resten G, och det blev jag väldigt glad över! Så nu måste jag smsa eller ringa henne som jag hade möte med och säga att jag har fått mitt betyg från min gamla gymnasie skola! :)

 

Något annat har jag nog inte gjort idag, utom att jag har lyssnat en del på musik sen jag kom hem och senare så ska jag o en polare ner på stan till en ungdomsgård, ska blir trevligt!

 

Och en sak till, kan inte fatta hur folk kan ens tänka tanken att gå kl 4 på morgon och slå sönder varenda fönster på Brankos krog här i Gottsunda, att folk kan vara såna idioter!

Va faan har Brankos krog gjort er. dom finns där för oss som vill umgås och dricka lite och dansa med varandra, och sen är detta tacken dom får, dom där fönstrerna är fan svindyra, hoppas innerst inne att dom får fast idioterna som har gjort detta, hoppas ochså att dom får pröjsa för varenda fönster som var trasigt!

Visa RESPEKT och  HÄNSYN  till affärer/krogar/restauranger! Låt dom bara vara hela!

 

Och om man tänker efter så äre ju inte första gången något här i gottsunda får sina fönster sönderslagna, sist man hörde något så vare min gamla skola(Gottsundaskolan) som fick smaka på folk vrede, sammanlagt var det 17 fönster + glasdörrar som blev sönderslagna, fattar inte hur folk tänker egentligen men aja det är ju deras problem, Visst ni förstör för er själva mest men ni förstör ochså för omgivingen, tänk på det!

 

Vi försöker så gott vi kan för att bevisa att vi inte är så farliga o gangster-aktiga o ouppfostrade som vissa säger att vi barn/ungdomar är här i Gottsunda , polisbevakning här hade minskat och vi alla var glada för det och så händer det här, va faan ska folk tänka nu då, är tanken iaf jag tänker, poliserna kommer komma tillbaka, och vi barn/ungdomar kommer få ett helvete igen! Verkar som om KRIGET  mellan vi Gottsundabor och Polisen kommer att fortsätta ett tag till!

 

Ne nu ska jag gå o duscha ( eller jag kanske går och tar ett bad, fett skönt! ) och sen göra mig i ordning!

Av Becky - 7 maj 2011 14:06

Tänkte skriva ett inlägg om en av mina småsystrar, Vilket får bli lilla Hanna!

 

Visst folk säger att hon inte är min riktiga syster, men jag har känt henne i snart 13 år det vill säga hela hennes liv, så jo enligt mig så är hon min lillasyster, precis som hennes storebror är min lillebror.! <3

 

Hanna är min lilla gullunge, och visst vi bråkar och tjafsar men vi blir alltid sams igen efteråt, Skulle aldrig byta bort henne mot något i hela världen, kommer alltid finnas här för henne, för hon vet att när hon behöver mig så kommer jag alltid finnas vid hennes sida, hjälpa henne genom allt som livet har att ge, se till att hon får ett bra liv, och inte går i samma fotspår som mig o hennes bror, kommer se till att hon blir lycklig och gör de rätta sakerna, kommer hjälpa henne igenom både de bra och dåliga dagarna.! <3

 

Älskar dig gumman och det kommer jag alltid göra, kommer aldrig lämna dig, finns alltid här om du vill prata eller bara umgås, du kan alltid komma till mig och visst jag kanske inte kan hjälpa dig med allt, men jag kommer alltid ge 100% av min tid till att försöka hjälpa dig genom alla problem som kommer uppstå på vägen.

 

Gamla bilder på oss men struntsamma, dom är ändå lika fina, och VI blir ändå alltid lika fina på bild! <3 :*

         

           Hanna <3                  Jag och Hanna <3                     Jag <3 

Av Becky - 7 maj 2011 13:36

Har inte gjort så mycket idag, och just nu är jag o syster Elisabeth ensamma hemma med katterna eftersom mamma och hennes man är o handlar! 

 

Men ska väl snart ut med Syster Elisabeth och vännerna Andreas o Mattias, dom vill gå o bada o visst jag kan följa med men tänker faan inte bada, inte än iaf, väntar tills de blir varmare! xD

                                            

                   

Av Becky - 3 maj 2011 14:57

Vet inte vad jag ska ta mig till med mitt liv, funderar på att börja i skolan igen, vill ju ta studenten, hade ju precis börjat tredje året innan allt blev knas..

Jag pratade med nån från komunen igår och hon sa att hon tycker att jag borde få gå klart tredje året, för alla borde få chansen att ta studenten så hon skulle prata med lite folk o så.  

Ska prata med henne lite senare i veckan igen, för att se vad som händer och för att se vilken skola jag ska söka till, hoppas bara att allt blir bra igen, saknar att gå i skolan (trodde aldrig att jag skulle känna den känslan), saknar att ha någe o göra på dagarna men ändå älskar jag att vara ledig och göra vad jag vill på dagarna...

Av Becky - 3 maj 2011 14:11

Jag är förbannat trött, har knappt sovit någe i natt, men men det är ju så det är när livet är skit o man blir sårad o lämnad av folk som sagt att dom aldrig kommer gör så, men vad hade jag förväntat mig, är ju van att bli lämnad ensam och sårad av alla.!

 

Jag fattar inte hur du kunde göra så här mot mig, du visste vad jag tyckte, du visste hur jag kände men ändå gör du så här, fattar ingenting, är gelt borta i skallen, orkar inte längre, jag svär att allt är åt helvetet just nu, vet inte vad jag ska ta mig till!

 

Ja jag har inte gjort så mycket idag då, men har blivit jäkligt förbannad på vädret, eftersom det har SNÖAT här och det tycker jag inte alls om, vill ju ha SOMMAR nu!

Men lite senare blire nog att dra ner på stan o luffa, hehe, nej men nu blire att kollar runt lite på fb och bdb och lyssna på musik ifrån Spotify!

 

                                Ha en fortsatt trevlig dag!

Av Becky - 2 maj 2011 12:12

Jaha va ska man skriva om, hade en väldigt trevlig valborg i lördags, träffa en massa trevligt folk och pratade en massa, men tjafsade även med en tjej som hade missupfattat en del saker, men aja sånt som händer ibland!

 

Hade ochså en trevlig 1 maj dag, var oxå då med en massa trevligt folk, som bland annat, min bror, min kusin, mina två syskon och två polare till mig o min bror, trevligt trevligt, lite senare på kvällen hjälpte vi till med att flytta grejer från min brors gamla lägenhet till den nya,  sen gick jag hem och kollade på tve!

 

idag har jag inte gjort så mycket, har nästan precis vaknat, ska nog gå och ta en snabb dusch innan jag börjar lyssna på musik eller om jag ska lyssna på musik ett tag först o sen duscha?

har inte riktigt bestämt mig än, haha men vi får se hur det blir, bestämmer väl mig snart!


Ha en väldigt bra dag jag vet att jag kommer att ha det!  

Av Becky - 1 maj 2011 23:30

Förlåt mig! </3 

Jag är som jag är och det är bara att acceptera det.

Jag gör misstag och fel och jag kan inte hjälpa det ibland. :(

 

Och det finns en sak jag kan säga och då är jag väldigt ärlig:

  • Du förtjänar nån som är så mycket bättre än mig!
  • Nån som kan alltid svara på sms.
  • Nån som alltid har pengar på mobilen.
  • Nån som alltid kan finnas där för dig.

Eftersom jag är inte bra för dig, för till slut så kommer du bli sårad, även om jag inte vill att det ska hända så kan jag inte hjälpa vad jag gör ibland!

Och jag kan inte alltid ha pengar på mobilen för ibland tar dom slut, jag försöker verkligen ha så mycket pengar som möjligt på mobilen  men det funkar inte alltid!

och jag vill finnas här för dig så mycket som möjligt, jag försöker verkligen!

 

Jag svär på min egen grav att jag försöker verkligen göra allt för att ha dig kvar hos mig.

Att du vill fortsätta vara min!

För jag svär, du är mitt allt, mitt liv, och jag klarar mig inte utan dig!<3

Jag vill alltid ha dig här breve mig, jag vill ha dig som min föralltid! 

Du kommer alltid ha den dära speciella platsen i mitt hjärta! 

 

Men problemet är att du tror att jag inte bryr mig om dig, eller att jag skiter i dig och har gett upp mina känslor om dig!

men jag kan ärligt talat tala om för dig att så är det absolut inte:

 

Jag bryr mig visst om dig, det gör jag verkligen!

Jag skiter inte i dig, det gör jag verkligen inte!

Jag har inte gett upp mina känslor för dig utan Jag älskar dig, det gör jag verkligen mer än vad du tror!

och till sist, Jag skulle aldrig lämna dig och jag kommer aldrig lämna dig! <3

 

Snälla förlåt mig, jag vill inget annat än att vara din, det är hos dig jag hör hemma, det är dig som jag älskar, det är dig jag vill kramas/pussas med! Det är du som är det vackrast jag någonsin har sett, och du ska bara veta hur glad/lycklig jag blev när du ville bli min, jag vet att jag kanske inte alltid är den perfekta flickvännen, men jag försöker iaf göra allt som står i min makt för att du inte ska sluta älska mig, och att du fortfarande vill vara min, för du vet du är min prinssesa, du är ljuset i mina dagar, du är luften jag andas, du är den som får mitt hjärta att slå fortare, det är du som finns i mina tankar dag som natt, sekund som minut! Det är dig jag vill leva med, hoppas att du  förstår vad jag känner eftersom jag har svårt att sätta känslorna in i ord/meningar, men jag försöker iaf! <3

 

Snälla baby, lämna mig inte, för jag klarar mig inte en dag utan dig i mitt liv,jag svär att jag ska försöka bättra mig, jag ska försöka vara den tjejen som du vill ha.! JAG ÄLSKAR DIG BABY, MER ÄN VAD DU NÅGONSIN KOMMER ATT FÖRSTÅ!! <3

 

:)

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

bdb

bloglovin


Ovido - Quiz & Flashcards