Alla inlägg den 25 maj 2012

Av Becky - 25 maj 2012 08:09

Jag trodde att allt bara var en mardröm tills jag vaknar upp och inser att det verkligen har hänt, jag drömde inte och jag vaknar helt enkelt upp i en verklighet där allt redan är kaos, där du och jag inte längre är vi, där de inte finns något oss, i den verklighet där du sa dom där orden: det är slut mellan oss, jag vill vara singel, visst jag hade förväntat mig att för eller senare skulle orden komma, för det gör de ju nästan alltid, men hade aldrig trott att du var en sån person som skrev de via sms men vad jag hade fel..
Jag läser det smset om och om igen, jag vet att jag borde sluta nu, sluta tortera mig själv, borde radera smset, borde radera allt som har med dig att göra, för jag pallar inte med det, men kan inte förmå mig själv att trycka på radera knappen..
Tårarna bara rinner ner, mår bara sämre för varje sekund som går, hade ju börjat vara glad och lycklig igen, men med bara några ord så rasera den mur av lycka jag byggt upp..
Trodde på allt du sa, du och jag föralltid, kommer aldrig lämna dig var nått jag trodde på och även på alla de gånger du sa att jag älskar dig, var allt bara en stor lögn?
Ja kanske, för kolla hur allt blev, jag blev ännu en gång lämnad själv med ett krossat hjärta som denna gång kanske aldrig blir helt igen och om det nu blir det så tar de oerhört lång tid innan det är läkt igen.
Men tack för den tid jag fick tillsammans med dig även om det bara vara 1 månad och 12 dagar, den tiden är oförglömlig och älskad och tog slut för snabbt men finns inget att göra åt det nu, borta är borta, bara att acceptera även fast sorgen och saknaden är stor..
Jag pallar inte men säger det ändå, allt det jag sa till dig mena jag och inget kan ändra på det. Och allt det jag kände för dig var äkta speciellt när jag sa att jag älskar dig och det kommer ta oerhört lång tid innan dom känslorna försvinner..

 

 

:)

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

bdb

bloglovin


Ovido - Quiz & Flashcards